17., 18. og 19. august i Aalborg

Forside

starcade


Danmarks største gamingfestival!

17., 18. og 19. august i Aalborg Kongres & Kultur Center.

FRI ENTRÉ for gæster 

News

3 FIFA turneringer til Starcade 2018 23 maj 2018 Når Starcade slår dørene op til AKKC d. 17. til 19. august vil der være mulighed for at opleve esport helt tæt på til en af vores 3 store FIFA turneringer! Der er noget for enhver smag - du kan deltage alene eller sammen med en ven, du kan føre dit yndlingshold til tops eller du kan nøjes med at lure nogle gode tricks fra stjernernes spillestil. Deltagere i turneringerne kan sikre sig lækkert gear og pengepræmier på op til 10.000 kroner!
Et læskende partnerskab! 04 maj 2018 Mountain Dew sørger for, at I får slukket tørsten efter vilde oplevelser, når I besøger Starcade 2018. det er ikke kun småting der er i støbeskeen, vi snakker tonstunge oplevelser her, det bliver one of a kind!
Jakob Stegelmann og Troldspejlet går i kødet på nye spil 12 april 2018 Når Aalborg fra 17. til 19. august slår dørene op for den unikke 3-dages spilfestival STARCADE, bliver én af de populære muligheder af få en vurdering af sit spil i ”Råt for usødet”. Både af publikum på festivalen og så senere af de to erfarne spilkritikere Jakob Stegelmann og Troels Møller, der er redaktør på Troldspejlet.
Danmarks største vindue til gaming-verdenen åbner i Aalborg 09 marts 2018 Aalborg satser stort med kæmpe spilfestival og slår for første gang dørene op til STARCADE, der forener LAN, professionelle spillere og spiludvikling i én stor 3-dages oplevelses- og gamingfestival.

Hovedpartner